Grundkursus i København og Aarhus

         

Grundkursus i Intensive Interaction er åbent for både fagfolk og forældre, der ønsker at arbejde fokuseret med at fremme kontakt, kommunikation og samspil hos børn og voksne. Deltagerne lærer om Intensive Interaction baggrund, formål, centrale principper og teknikker. Kurset giver basis for at afprøve tilgangen i praksis.

Intensive Interaction udvikler kommunikation, samspil og læring hos mennesker med kommunikative vanskeligheder. Intensive Interaction er en enkel, naturalistisk tilgang præget af glæde og nærvær. Tilgangen kan læres af alle gennem uddannelse og fokuseret praksislæring. Introkurset er det første skridt på vej til at mestre tilgangen.

Grundkurset i Intensive Interaction er målrettet dig, der som forælder/familiemedlem eller fagperson er tæt på børn og voksne med fx:

  • Autisme (med eller uden verbalt sprog) og Aspergers syndrom
  • Intellektuelt handicap
  • Downs syndrom, Retts syndrom, Angelman syndrom og andre udviklingsforstyrrelser, der påvirker kommunikation og samspil
  • Multiple funktionsnedsættelser (multihandicap)
  • Medfødt/pådraget hjerneskade, cerebral parese
  • Demens

Grundkurset giver dig viden om tilgangens formål og baggrund. Grundkurset giver også indsigt i de centrale principper og teknikker i Intensive Interaction, så du kan begynde at afprøve dem i praksis. På alle grundkurser er der omfattende brug af videoeksempler med forskellige målgrupper.

Underviser på kurset er autoriseret psykolog Ditte Rose Andersen, Intensive Interaction Danmark.

Målgruppe: Fagfolk og familiemedlemmer til børn/voksne med kommunikationshandicap.

Datoer: Forårets grundkurser finder sted i København den 7. marts 2024 og i Århus den 28. marts 2024.

Tid: 9:30-16:00 (morgenmad fra 9:00)

Sted:
København: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Aarhus: Hotel Helnan Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus

Pris: 3000 kr. eksklusiv moms. Prisen dækker deltagergebyr og forplejning hele dagen. Giv venligst besked om særlige hensyn ift. diæt ved tilmelding eller snarest derefter.

Tilmeldingsfrist: Fristen for tilmelding er syv dage før kurset. Tilmelding er bindende ved tilmelding senere end seks uger før kurset. Hvis du er forhindret kan en anden overtage pladsen, så længe der gives skriftlig besked herom inden kurset.

Frameldingsfrist: seks uger før kurset.

Efter tilmelding modtager du en mail med bekræftelse inden for et par dage. Husk at tjekke din spam-mappe!

Tilmelding kan ske her:

Tilmelding

HUSK AT ANGIVE, OM DU TILMELDER DIG SOM PRIVATPERSON ELLER MEDARBEJDER!