Erfaringer med tilgangen

Silas
Nogle gange kommer kommunikation ikke af sig selv
Silas var knap 3, da familien stødte på Intensive Interaction. Hverdagen var præget af manglende kommunikation, overbelastning og nedsmeltninger på grund af Silas’ autisme. For Silas og hans famile blev det en omvæltning, da forældrene fik redskaberne til at lytte, se og forstå ham bedre. En omvæltning, der både har skabt mere glæde, leg og udvikling af Silas’ kommunikation.

Læs mere

Tom
Forbindelse og kontakt ændrede næsten alt
Tom, 12 år, har infantil autisme. Han bor i Wales sammen med sine forældre Sara og Remi, og han er blevet hjemmetrænet med Intensive Interaction gennem de sidste fem år. I Interviewet fortæller Sara om, hvordan Intensive Interaction hjalp Tom med den allervigtigste og allersværeste udvikling.

Læs mere

Mads
Intensive Interaction ramte lige ned i Mads’ behov
Lone fortæller om sin søn Mads, der i dag er 18 år. Mads har autisme og intellektuelt handicap. Han indgik for fire år siden som en af de første i et forløb med Intensive Interaction. Mads var dengang 15 år, og gennemgik under forløbet en udvikling, der betød øget blikkontakt, bedre verbal kommunikation, flere sociale initiativer og deltagelse i lege og dialoger.

Læs mere