Grundkursus (huskursus)

For arbejdspladser, der ønsker en basal introduktion til Intensive Interactions baggrund, formål, centrale principper og teknikker. Kurset giver en god grundforståelse, der kan danne basis for, hele eller dele af medarbejdergruppen kan begynde at arbejde med Intensive Interaction i praksis. Kurset kan afholdes hele organisationer, større grupper (50 og derover) eller for mindre grupper, hvilket giver mulighed for en intens og aktiv dag for de deltagende.

Intensive Interaction udvikler kommunikation, samspil og læring hos mennesker med kommunikative vanskeligheder. Intensive Interaction er en enkel, naturalistisk tilgang præget af glæde og nærvær. Tilgangen kan læres af alle gennem uddannelse og fokuseret praksislæring. Introkurset er det første skridt på vej til at mestre tilgangen.

Grundkurset i Intensive Interaction er målrettet dig, der som forælder eller fagperson er tæt på børn og voksne med fx:

  • Autisme (med eller uden verbalt sprog) og Aspergers syndrom
  • Intellektuelt handicap, herunder bl.a. Down’s syndrom, Turner syndrom, Angelman syndrom
  • Multiple funktionsnedsættelser (multihandicap)
  • Medfødt/pådraget hjerneskade, cerebral parese
  • Demens

Grundkurset giver medarbejderne viden om tilgangens formål og baggrund. Grundkurset giver også indsigt i de centrale principper og teknikker i Intensive Interaction, så du kan begynde at afprøve dem i praksis. På alle grundkurser er der omfattende brug af videoeksempler med forskellige målgrupper.

Efter et huskursus kan opfølgning fx bestå i en kursusdag nr. 2 med fokus på særlige emner, konsultation på arbejdspladsen med fokus på enkelte børn eller voksne (inkl. videoevaluering med personalet), eller kurset ”God Intensive Interaction-praksis” tilrettelagt for grupper á 6-8 medarbejdere.

Underviser på kurset er autoriseret psykolog og stifter af Intensive Interaction Danmark, Ditte Rose Andersen.

Målgruppe: Ledelse og medarbejdere på arbejdspladser, der støtter børn/voksne med kommunikationshandicap. Kurset anbefales til organisationer, der vil stifte bekendtskab med Intensive Interaction, såvel som organisationer, der planlægger implementering af tilgangen. Kontakt gerne Intensive Interaction Danmark for nærmere info.

Varighed: en hverdag fra 9.00-15.30 eller 9.30-16.00

Priser per 1. august 2022

  • Grupper op til 40 personer: 26.000 kr. eksl. transport, transporttid, evt. overnatning og moms
  • Grupper på 41-60 personer: 28.000 eksl. transport, transporttid, evt. overnatning og moms
  • Grupper på 61 eller derover: 32.000 kr. eksl. transport, transporttid, evt. overnatning og moms

For nøjagtig pris, kontakt Intensive Interaction Danmark på ditte@intensiveinteraction.dk eller ring på 6166 9399.